Võru linnas hukkus tulekahjus meesterahvas

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul Võru linnas Katariina alleel asuvas elumajas puhkenud tulekahjus hukkus vanem meesterahvas. Põlengu põhjustas hooletu voodis suitsetamine.

Kell 19.30 helistati häirekeskusesse, et Võru linnas Katariina alleel asuvast kahekorruselisest puumajast tuleb suitsu ja kuulda on praksumist. Teataja sõnul oli võis majas olla vähemalt üks inimene, teatas Lõuna päästekeskus.

Paari minutiga kohale jõudnud Võru päästjad nägid, et elumaja teine korrus oli lausleegis. Põleva hoone aknalt toodi redeli abil välja üks suitsulõksu jäänud inimene. Suitsusukeldusvarustuses päästjad leidsid kell 19.55 teise korruse korterist voodist hukkunud vanema meesterahva. Päästjad suutsid ära hoida tule leviku teistele lähedal asuvatele elumajadele. Kustutustööd lõpetati kella 22 paiku. Võru ja Vastseliina päästjatega koos kustutasid põlengut Lasva vabatahtlikud.

Sündmuskohal käinud menetlusinspektori hinnangul sai põleng alguse hooletust suitsetamisest voodis. Majavanema sõnul oli tegemist probleemse naabriga, kes tarvitas sageli alkoholi.

Selle aasta esimese kümne päevaga on tulekahjudes hukkunud kuus inimest.

Copy
Tagasi üles