Diplomaatia peatoimetajaks saab Iivi Anna Masso

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iivi Anna Masso.
Iivi Anna Masso. Foto: Peeter Langovits

Välis- ja julgeolekupoliitikat käsitleva ajalehe Diplomaatia peatoimetajana asus novembris tööle politoloog Iivi Anna Masso, seni ajalehte kokku pannud Kadri Liik ja Kaarel Kaas pühenduvad põhitööle kaitseuuringute keskuses.

Liik ütles BNSile, et otsustas lahkuda Diplomaatia toimetaja kohalt, kuna ta on teinud seda tööd viimased kuus aastat põhitöö kõrvalt Kaitseuuringute Keskuses ning tal ei olnud võimalik ajalehele pühenduda nii palju, kui oleks tahtnud.

Liik märkis, et hakkas Diplomaatiale põhitööga juhti otsima juba aasta tagasi. Iivi Anna Massole tegi ta ettepaneku asuda Diplomaatiasse tööle tänavu kevadel ning sügisel andis ta nõusoleku. «Detsembrikuu numbri teeme Massoga veel koos, kuid edaspidi hakkab lehte tegema tema,» lausus Liik.

Ta lisas, et Diplomaatia väljaandjaks jääb endiselt Rahvusvaheline Kaitseuuringute Keskus ning talitamise ja toimetamise tööd teevad jätkuvalt SA Kultuurileht ning Sirp.

Välis- ja julgeolekupoliitikat käsitlev Diplomaatia käsitlev rahvusvahelisi suhteid ning maailma päevaprobleeme. Diplomaatia ilmub 12 korda aastas.

Diplomaatia kolleegiumisse kuuluvad Jaak Allik, Lauri Almann, Toomas Hendrik Ilves, Indrek Kannik, Siim Kallas, Andres Kasekamp, Riina Kionka, Jüri Luik, Tiit Matsulevitš, Marianne Mikko, Sven Mikser, Mihkel Mutt, Raul Mälk, Sven Sakkov ja Harri Tiido.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles