Kaheksakuune imik sai kaubanduskeskuses koljutrauma

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lastehaigla.
Tallinna lastehaigla. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Ema süles olnud kaheksakuune laps sai koljutrauma, kui ta ema Rannarootsi keskuse libedal põrandal libastus.

Neljapäeval kella 15.30 paiku läks perekond, laps ema süles, Haapsalu lähedal Uuemõisas Rannarootsi keskusesse, kuid keskuse välisuksest sisenedes libastus ema libedal põrandal ja kukkus, kirjutab Lääne Elu

Kõige rohkem sai kannatada ema süles olnud kaheksakuune laps, kellega vanemad sõitsid Haapsalu haiglasse, kust imik kohe Tallinna lastehaiglasse saadeti. Seal diagnoositi lapsel koljuluumurd. «Ma ei taha mõelda, mis siis oleks saanud kui lapsel poleks mütsi ja kapuutsi peas olnud,» ütles lapse isa, kelle sõnul andsid arstid lootust reedel juba kodusele ravile pääseda, kuid laps peab neli nädalat rahulikult olema.

Nii Rannarootsi keskuse välis- kui ka siseuksel on talve algusest alates libeduse eest hoiatavad sildid ning kaupluse juhataja Kätlin Sasse ütles Lääne Elule, et neile lisaks paigaldatakse ka ohule viitavad kolmnurgad ja pikem vaip. Lisaks ütles ta, et nad on uurinud, kas leidub vahendeid, mis põranda libedust vähendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles