Mehed eitasid süüd prostitutsiooni vahendamises

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus
Kohus Foto: Elmo Riig / Sakala

Harju maakohtus täna alanud protsessil eitasid kaks meest süüd naisterahva Saksamaale prostituudiks vahendamises.

Süüdistatav Sigmar Sule (28) märkis, et teda sundis politsei enda kahjuks valeütlusi andma ning teine süüdistatav Sven Uibo (29) väitis, et ei teadnudki, et kupeldamine on kuritegu, vahendab ERR Uudised.

Riigiprokurör Steven-Hristo Evestus ütles uudistesaatele, et Eesti kriminaalmenetluse seadustik on nii koostatud, et kohtumenetluses võivad süüdistatavad rääkida, mida iganes neil pähe tuleb ja antud juhul on tegemist just sellise olukorraga.

Riigiprokuratuuri süüdistuse järgi korraldasid varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Sule ja Uibo tänavu aprillis ühe naise toimetamise Eestist Saksamaale, et too asuks seal prostituudina tööle ning võivad selle eest kuni 12 aasta pikkuse vangistuse saada.

Kupeldamise juhtum tuli ilmsiks, kui prostituudiks saadetud naine hakkas lisa teenima vargustega, sattus politsei huviorbiiti ja andis enda kupeldajad üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles