Miks liiklusohtlikul Jõhvi teeristil tänavavalgustus ikka veel ei tööta?

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aastal novembris astus Tartu vallas Lähte kooli juures ootamatult maanteele 13-aastane poiss, kes sai üliraskeid vigastusi.
2013. aastal novembris astus Tartu vallas Lähte kooli juures ootamatult maanteele 13-aastane poiss, kes sai üliraskeid vigastusi. Foto: Politsei

«Tartu-Jõgeva maantee algusesse liiklusohtlikku Jõhvi teeristi paigaldati juba 2015. aasta oktoobris-novembris suur hulk hädavajalikke tänavavalgustuslampe. Kuna on lootust, et nad ka tööle rakendatakse?» küsis Postimehe lugeja.

Vastas maanteeameti lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal:

Tänavavalgustuslambid hetkel veel ei tööta, kuna pole veel voolu. Elektrivõrguga liitumiseks on avaldus tehtud. Ristmik saab valgustatud orienteeruvalt märts-aprill 2016.

Kõige kehvematel juhtudel tagab Elektrilevi liitumise 11 kuu jooksul pärast liitumistasu maksmist. Antud juhul seadsime töövõtja kohustuseks teha liitumised Elektrileviga ning võib öelda, et töövõtja venitas liiga pikalt taotluse tegemisega. Oleme antud olukorrast oma järeldused teinud ning teame sellega tulevaste objektide puhul arvestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles