Lang: loodan, et Jõksi magamistuba asub esimesel korrusel

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Jõks
Allar Jõks Foto: Toomas Huik

Justiitsminister Rein Lang avaldas seoses täna vastu võetud erakonnaseaduse muudatustega lootust, et endise õiguskantsleri Allar Jõksi magamistuba asub esimesel korrusel; nimelt lubanud Jõks selle eelnõu enne järgmisi riigikogu valimisi seaduseks saamise korral magamistoa aknast välja hüpata.

Lang avaldas heameelt riigikogu poolt täna vastu võetud erakonnaseaduse muudatuste üle, mis muudavad erakondade rahastamise läbipaistvamaks, teatas justiitsministeeriumi pressiesindaja.

Langi sõnul parandab uus seadus oluliselt erakondade, valimisliitude ja üksikkandidaatide rahastamise ja aruandluse läbipaistvust ning tõhustab karistusi reeglite rikkujatele.

Ühtlasi ootab Lang huviga endise õiguskantsleri Allar Jõksi poolt antud lubaduse täitmist. «Teadaolevalt lubas Jõks ju oma magamistoa aknast välja hüpata, kui see eelnõu enne järgmisi valimisi seaduseks saab. Teades, et Jõks on sõnapidaja mees, jääb vaid üle loota, et ta magamistuba asub esimesel korrusel,» avaldas Lang lootust. «Igatahes ootan huviga infot selle kohta, millal see pidulik üritus siis aset leiab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles