IRLi Tallinna piirkond sai uue juhatuse

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kiisler
Siim Kiisler Foto: Jaanus Lensment

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna piirkonna üldkogu valis eile õhtul 25 kandidaadi hulgast uue juhatuse, mis omakorda valib partei suurimale piirkonnale uue esimehe.

15-liikmelisse juhatusse valiti kaheks aastaks tagasi piirkonna kauaaegne esimees Siim Kiisler, aseesimehed Tarmo Kruusimäe, Madis Kübar ja Riina Solman ning senised juhatuse liikmed Henrik Aavik, Toivo Jürgenson, Olle Koop, Kaido Kukk, Andres Luus, Sven Sester ja Avo Üprus.

Uute liikmetena pääsesid piirkonna juhatusse riigikokku kuuluvad Viktoria Ladõnskaja, Mart Nutt ja Kalle Muuli ning partei Haabersti osakonda juhtiv Kristjan Ühtid. Välja jäid juhatusest korteriühistute liidu üks juhte Urmas Mardi ja partei naiskogu aseesimees Reet Trei, samuti erakonna aukohtu esimees Helen Hääl ja noortekogu juht Linda Eichler, kes uue juhatuse valimistel ei kandideerinud.

IRLi Tallinna piirkonna esimehe valib juhatus oma esimesel koosolekul, mis toimub lähinädalatel.

Piirkonda 2007. aastast juhtinud Kiisleri sõnul on uue juhatuse ülesanne nimetada tuleva aasta sügisel peetavateks kohalikeks valimisteks Tallinna linnapeakandidaat ja kokku panna tugev valimisnimekiri, teatas erakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles