Hoiatus: arvestada tuleb lumiste ja libedate teelõikudega

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libeduse tõrje
Libeduse tõrje Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teeinfo andmetel olid pärastlõunal sõidutingimused suurematel riigimaanteedel rahuldavad, kuid öötundidel temperatuur langeb ning vaatamata hooldetöödele tuleb arvestada nii lumiste kui libedate lõikudega pea kõikjal.

Pärastlõunal olid sõidutingimused suurematel riigimaanteedel rahuldavad, teatas teeinfo. Põhja- ja Ida-Eestis jätkuva lumesaju tõttu muutlikud, mujal head. Sõidurajad olid valdavalt soolaniisked. Tee teljel ja sõidujälgede vahel leidus kohati soolalund.

Ilmaprognooside kohaselt sajab õhtul mitmel pool vähest lund, püsib libeduse oht. Paiguti on nähtavus halb. Võib esineda udu.

Öötundidel sajab lund, saju tõenäosus on suurem rannikul. Kohati on udu. Saju tõttu nähtavus teedel on piiratud. Õhutemperatuur langeb ning vaatamata hooldetöödele tuleb arvestada nii lumiste kui libedate lõikudega pea kõikjal. Ettevaatust liikluses!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles