Türi linnas hukkus tulekahjus naine

, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul puhkes tulekahju Türil korrusmaja korteris, päästjad leidsid korterist vanema naise surnukeha.

Kell 23.22 teatati häirekeskusele, et Türi linnas Lembitu tn 30 maja esimese korruse korter põleb ning ukse vahelt tuleb suitsu.

Enne päästjate jõudmist lõhkus üks kohalik mees ukse lahti ja tema sõnul kuulis ta veel läbi paksu suitsu, kuidas korteris olnud naine hõikas. Mõni hetk hiljem hüüded lõppesid. Mehe sõnul oli korter liiga paksu suitsu täis ning inimese otsimine võimatu.

Esimesena sündmuskohale saabunud Türi päästjad tegid kohe suitsusukeldust ja leidsid korteri põrandal lebava vanema naise. Kuigi teda üritati elustada, siis kahjuks tulemusi see ei andnud.

Sama maja teiselt korruselt päästeti suitsu lõksu jäänud naine, selle jaoks kasutati redelit, esimeselt korruselt toodi ühest korterist välja naine koos teismelise noormehega. Meedikud vaatasid inimesed üle, haiglaravi nad ei vajanud.

Päästjate sõnul tuli korteris suurt laastamistööd ei teinud, leegid teistesse korteritesse ei levinud. Esialgsetel andmetel puudus põlema läinud eluruumides suitsuandur, mis väga suure tõenäosusega oleks päästnud inimelu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles