Lauri Hussar asub tööle Postimehes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Hussar
Lauri Hussar Foto: Peeter Langovits

ERRi ja Vikerraadio saatejuht Lauri Hussar asub 14. märtsist tööle Postimehe peatoimetaja asetäitjana. Hussari vastutusalasse kuuluvad uudistega seotud toimetused, samuti vastutab ta plaanitavate uute projektide eest. 

Postimehe peatoimetaja Merit Kopli sõnul on Lauri Hussar tugev ja asjatundlik ajakirjanik, kelle oskustest on palju kasu. «Lauri on usaldusväärne ja kogenud tegija, tema liitumine meiega tugevdab Postimehe meeskonda veelgi,» ütles Kopli.

Hussari kinnitusel on Postimehes eesootav uus, värske ja põnev valdkond.

«Olles varasemalt pikalt töötanud televisioonis ja raadios, on trükiajakirjandus mulle alati tundunud kestvam ja püsivam. Olen alati tahtnud töötada kõige paremas meeskonnas ning Postimees on kahtlusteta Eesti kõige mõjukam ajakirjandusväljaanne. Tahan panustada Postimehesse oma varasemat meediakogemust, aga innustav on ka kõige uue õppimine,» ütles Hussar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles