Täna Tudeng TV «Fookuses»: noored tegijad räägivad, kas tulevik seob neid Eestiga

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp. Sinine peegeldab meie maa taeva, järvede ja mere värvi; must värskelt küntud põldu ning valge sümboliseerib meie püüdu õnne ja lootuse poole.
Eesti lipp. Sinine peegeldab meie maa taeva, järvede ja mere värvi; must värskelt küntud põldu ning valge sümboliseerib meie püüdu õnne ja lootuse poole. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti esimene regulaarne veebisaade Fookus alustab esmaspäeval viimast hooaega, seekord on stuudios tänavused ja varasemad Areeni tulevikutähed ehk erinevate valdkondade noored tegijad, kes on oma tegevusega ühiskonnas silma paistnud.

Sellest, milliseid arenguid noored oma tegevusvaldkonnas ja ühiskonnas laiemalt ennustavad ning kas tulevik seob neid Eestiga, räägivad jurist ja kunstiteadlane Kadri Laas, filmi- ja reklaamirežissöör Helen Takkin, kunstikuraator Marten Esko ja ajakirjanik Marian Võsumets.

Saadet juhib Jass Seljamaa.

Noorte kasutamata potentsiaalist ettevõtete koosseisudes räägib saate vaheklipis EBSi juhtimisprofessor Ruth Alas.

Fookus on otse-eetris esmaspäeval kell 21.00 galeriist Tallinn Art Space.

Tudeng TV palub kaasa rääkida Twitteris, kasutades teemaviidet #fookus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles