Dmitrijev videointervjuus: püüan tööga riigikogus heastada oma tegu

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu keskfraktsiooni liige Dmitri Dmitrijev kinnitas, et jätkab tööd parlamendisaadikuna seni, kuni selgub kriminaalmenetluse tulemus, seda, kas ta ikkagi oli alkoholijoobes autoroolis või mitte, ta kommenteerima ei soostunud.

Pedase külas pärast Keskerakonna aasta esimest tööseminari teelt välja sõitnud riigikogu liikme Dmitri Dmitrijevi, kelle haiglas võetud vereproov näitas rohkem kui 1,5-promillist alkoholijoovet, kaitsetaktika seisneb väidetavalt selles, et ta ütleb, et hakkas alkoholi pruukima alles pärast liiklusõnnetust.

Dmitrijev viibis sündmuskohal üksi ning ta kutsus endale ise kiirabi. Meedikute esialgsel hinnangul võis ta olla joobes.

Dmitrijev ei tahtnud pooleliolevat uurimist kommenteerida, kuid märkis, et vereproovid võeti tal «alles haiglas». «Ma võin ainult öelda, et tõesti meedias on igasuguseid spekulatsioone ja eksitavat infot juba välja ilmunud, aga ma ei taha väga detailidesse minna,» lausus ta.

Dmitrijev tunnistas, et ta kaalus vahepeal ka riigikogust tagasiastumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles