Pärnu soovib tutvustada venelastele suvepealinna turismivõimalusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand esmaspäeval.
Pärnu rand esmaspäeval. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu abilinnapea Rainer Aavik ja ettevõtluse arengu peaspetsialist Aare Raev viibivad koos turismi- ja tootmisettevõtjatega 28.-30. jaanuaril Peterburis, et tutvustada Pärnut Vene turismiärile ja ettevõtjatele.

Esimesel päeval toimub ettevõtjatele ja potentsiaalsetele välisinvestoritele suunatud seminar, millele järgneb võimalus kohtuda oma praeguste või tulevaste äripartneritega. 29. jaanuaril toimub Kapella Kontserdimajas turismiseminar, kus kuuleb erinevate linnade ja ettevõtjate ettekandeid. Praeguseks on turismiseminarile registreerunud 80 turismiga tegelevat firmat üle 170 osalejaga, teatas Pärnu linnavalitsus BNSile.

Seminarile järgneb RAM-i kontsert ja kutsetega vastuvõtt.

«Pärnu ei ole Venemaa suunal väga aktiivselt seni tegutsenud. Tegemist on hea võimalusega tutvustada Pärnut reisisihtkohana ning aidata meie ettevõtjatel kas ise Vene turul tegutseda või kaasata oma tegemistesse sealset kapitali,» selgitas abilinnapea Rainer Aavik.

Eestist läheb Peterburi kokku 44 inimest Pärnust, Haapsalust ja Kuressaarest. Pärnust tulevad kaasa Tervis Spaa Grupi, Estonia Spa Hotelsi, Viiking Spa Hoteli, Reiser OÜ, Skamet OÜ, Inetcon OÜ ja Edelstein OÜ esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles