Fotod: Pärnumaal sattus liiklusõnnetustesse üle kümne sõiduki

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaal Saarde vallas juhtus täna hommikul libeda tõttu kahes kohas ridamisi kokkupõrkeid, milles esialgsetel andmetel keegi tõsisemalt viga ei saanud.

Täna kell 7.33 anti häirekeskusele teada, et Pärnumaal Saarde vallas Tartu-Viljandi–Kilingi-Nõmme maantee 113. kilomeetril on veoauto Scania sõitnud teelt välja. Tartu suunas liikunud veoki juht õnnetuses viga ei saanud. Veoauto lastiks olnud tühjad gaasiballoonid paiskusid laiali. Teatele reageerisid lisaks politseile ka päästjad, kelle ülesandeks oli võimaliku reostuse ärahoidmine.

Kell 8.29 toimus samas kohas järgmine liiklusõnnetus. Õnnetuspaiga vahetus läheduses põrkasid kokku veoauto DAF ja väikebuss Mercedes-Benz. Mõlemad sõidukid paiskusid teelt välja ja kokkupõrke tagajärjel sai kannatada ka tee ääres peatunud sõiduauto Volkswagen.

Kell 8.32 ei saanud õnnetuspaigale lähenenud veoauto DAF juht oma sõidukit pidama. Veoki haagis põrkas kokku tee ääres peatunud ja sündmuskohal tööd teinud politseinike sõiduautoga Škoda, mis paiskus kokkupõrke tagajärjel teelt välja. Kell 8.40 sõitis samale veoautole otsa sõiduauto Seati juht.

Õnnetuspaigal on tee kohati väga libe ja liiklus häiritud. Politsei ja päästjad tegutsevad sündmuskohal ja paluvad võimalusel kasutada ümbersõite. «Palume kõigil liiklejatel arvestada libedusest tingitud ohtudega,» ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Lisaks eelpool mainitud õnnetustele anti kell 8.37 teada, et Saarde vallas Valga-Uulu maantee 88. kilomeetril on toimunud liiklusõnnetus, milles osales kokku viis sõiduautot. 

Esialgsetel andmetel üritas sõiduauto Nissan juht aidata tagasi teele sealt välja sõitnud sõiduautot Dacia. Nissanile sõitis otsa Valga suunas liikunud sõiduauto Volvo juht,  kelle sõiduk paiskus kokkupõrke tagajärjel vastu veoauto Scania haagist. Õnnetuspaika jõudnud Citroeni juht sõitis kokkupõrke välimiseks teelt välja. Õnnetustes keegi viga ei saanud ja juhtumiga tegeleb edasi kindlustus.

Sündmuskohtadele kutsuti teehooldusmasinad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles