Foto: politsei otsib pildil oleva võimaliku kelmi ohvreid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lääne prefektuur

Lääne prefektuuri teatel on politseil alust pildil olevat naist seostada mitmete Pärnumaal toime pandud kelmustega.

Praegustel andmetel on naine end kannatanutele esitlenud Pärnu haigla sotsiaaltöötajana ja külastanud inimeste kodusid, kus ta on toime pannud vargusi.

Lisaks sellele on naine hetkel teadolevalt võtnud kaasa inimeste pangakaarte, millega on inimeste arveldusarvetelt võetud välja sularaha.

Politsei palub kõigil, kellel on pildil oleva naisterahva suhtes pretensioone, võtta ühendust politseiga laane@politsei.ee või telefoninumbril 5341 7688.

Politsei palub kõigil inimestel hoiduda võõrastele inimestele raha pakkumisest ja sellises olukorras, kus keegi esitleb end ükskõik millise asutuse esindajana, küsida näha töötõendit või isikut tõendavat dokumenti.

Kindlasti ei tohi võõrale inimesele usaldada oma pangakaarti ja PIN-koodi. Politsei soovitab kõigil informeerida ka oma eakamaid sugulasi ja tuttavaid.

Pärnu Haigla kinnitas, et nende sotsiaaltöötajad üldiselt koduvisiite ei tee ja kui need erandkorras toimuvad, on külastuse aeg eelnevalt kokku lepitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles