Ministeerium tunnustas aasta parimaid noorsootöö tegijaid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta huvikooli töötajaks valitud Riivo Jõgi võtab vastu õnnesoovid ministeeriumi asekantsler Madis Lepajõelt.
Aasta huvikooli töötajaks valitud Riivo Jõgi võtab vastu õnnesoovid ministeeriumi asekantsler Madis Lepajõelt. Foto: Haridus- ja teadusministeerium

Haridus- ja teadusministeerium tunnustas aasta silmapaistvamaid noortevaldkonna tegijaid, aasta huvikooli töötaja tiitli pälvis Riivo Jõgi, parimaks noorsootöötajaks koolis valiti Anton Noor ja noortekeskuse töötajaks Piret Laidroo.

«Tunnustame kõiki neid tublisid inimesi, asutusi ja ühendusi, kes on toetanud ja suunanud noorte mitmekülgset arengut,» ütles haridus- ja teadusministeeriumi asekantsler Madis Lepajõe noorsootöötajaid tehtud töö eest tänades.

Aasta huvikooli töötaja tiitli pälvinud Riivo Jõgi juhendab noori Räpina ja Põlva muusikakoolis. Aasta noortekeskuse töötaja Piret Laidroo peab Sõmeru vallavalitsuses noorsootöö spetsialisti ametit ja korraldab vaba aja tegevusi MTÜ-s Sõmeru Start.

Aasta noorsootöötaja koolis Anton Noor on andnud hoogu Saku gümnaasiumi õpilasesinduse tegemistele ning tema juhendamisel toimib ka kooliraadio.

Aasta huvikooli tiitli pälvis Pärnu Kunstide Maja KUMA, aasta noorteühinguks valiti Lagedi-Jüri noorteühing ning aasta osaluskogu on Järvamaa noortekogu.

Aasta noortemalevaks valitud Saue noorte töömalev, aasta noortelaagriks Saue noortekeskuse kunstilaager, aasta kohaliku omavalitsuse tiitli pälvis Sõmeru vald ning aasta sündmuseks noorsootöös valiti Ideede laat.

Kategooriate välise tunnustuse ehk eripreemia vääriliseks hinnati valimisea langetamine, mis annab võimaluse noortel alates 16. eluaastast kaasa rääkida kohalikus elus ning suurendab noorte osalust ühiskonnas kaasarääkimisel.

Tunnustamist väärivaid kandidaate oli võimalik esitada kümnes kategoorias. Kokku esitati 93 kandidaati, keda hindas valdkonna esindajatest koosnev komisjon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles