President kuulutas välja riigikogu valimised

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu kohalike omavalitsuste valimistel kasutas president Toomas Hendrik Ilves e-hääletuse võimalust ja tegi oma valiku Makedoonias visiidil viibides.
Mullu kohalike omavalitsuste valimistel kasutas president Toomas Hendrik Ilves e-hääletuse võimalust ja tegi oma valiku Makedoonias visiidil viibides. Foto: Presidendi kantselei

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas täna alla otsusele kuulutada välja riigikogu valimised, mis toimuvad 6. märtsil 2011.

Täna õhtul esineb riigipea valimisteteemalise pöördumisega ETVs, teatas ERR ja presidendi kantselei. Pöördumise teksti toob kella 18.30 paiku oma lugejateni ka Postimees.ee.

Pärast valimiste väljakuulutamist, hiljemalt 9. detsembril algab kandidaatide esitamine valimisteks, esitada saab neid kuni 20. jaanuarini. Aktiivne valimiskampaania periood algab hiljemalt 26. jaanuaril, alates sellest kuupäevast on keelatud poliitiline välireklaam.

Elektrooniline hääletamine algab juba vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril ning seda saab ööpäevaringselt teha kuni 2. märtsi õhtul kella 20ni. Eelhääletamine toimub ajavahemikus 28. veebruar kuni 2. märts.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles