Savisaar-Toomast kandideerib riigikogu valimistel Tallinnas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Parlamendi liige Vilja Savisaar.
Euroopa Parlamendi liige Vilja Savisaar. Foto: Mihkel Maripuu

Euroopa Parlamendi liige, Keskerakonda kuuluv Vilja Savisaar-Toomast kandideerib märtsis toimuvatel riigikogu valimistel Tallinnas.

Savisaar-Toomast ütles assistendi vahendusel BNSile, et kuigi valimiste lõplikud nimekirjad kiidetakse heaks erakonna kongressil jaanuaris, kandideerib ta praeguse info kohaselt Tallinna Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna valimisringkonnas.

Samas ringkonnas kandideeris Savisaar-Toomast ka 2007. ja 2003. aasta valimistel, kogudes vastavalt 8531 ja 5919 häält. 1999. aasta valimistel pälvis ta 1023 valija toetuse Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosas.

Eesti eurosaadikutest osaleb valimistel ka reformierakondlane Kristiina Ojuland, kes kandideerib erakonna esinumbrina Ida-Virumaal. Keskerakonda kuuluv Siiri Oviir ja sotsiaaldemokraat Ivari Padar pole enda sõnul valimistel osalemist veel otsustanud. Kindlasti ei kandideeri parlamenti Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Tunne Kelam ja parteitu Indrek Tarand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles