Orissaare nõuab Kuressaare toetusraha endale

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX

Orissaare vallavalitsus teeb kõrgel tasemel lobitööd, et saada praeguse seisuga Kuressaare staadioni renoveerimiseks lubatud raha hoopis Orissaare gümnaasiumi remondiks endale.

Orissaare vallavalitsus pöördus juba septembris Saare maavalitsuse poole, avaldades rahulolematust selle üle, et Orissaare gümnaasiumi remondiks korduvalt lubatud kohalike omavalitsuste investeeringutoetust pole ikka veel antud, vahendab Saarte Hääl.

«Korduvalt lubatud rahad on poliitilistel ja arusaamatutel põhjustel jagatud järjekorras järgmisteni,» väitis vallavanem Aarne Põlluäär Kuressaare staadioni ehituse toetamisele viidates.

Reformierakondlasest Põlluäär on viinud küsimuse partei peakorterisse ja riigikogu liikmeteni ning on öelnud, et ei pea õigeks, et Kuressaarele antakse raha staadioni ehituseks, mis algab alles kahe aasta pärast.

Kuressaare linnapea Urve Tiidus nentis, et Orissaare gümnaasiumi ümbrus tuleb loomulikult korda teha, kuid rõhutas, et Kuressaarel on väga ühene seisukoht – maakondlik staadion ja selle ümbrus uuendatakse, kasutades selleks 32 miljonit krooni toetusraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles