Koolipoiste arveteklaarimist uurib politsei

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Orissaare gümnaasiumi õpilaste arveteklaarimine lõppes eelmisel nädalal ühe poisi verise nina ja kägistamisjälgedega kaelal, tema vanemad andsid asja politseile uurida.

«Poisid ei läinud riidu. Ilma igasuguse põhjuseta mindi ja mõeldi, et tehakse natuke nalja,» ütles Saarte Häälele eelmisel nädalal koolimajas peksa saanud 7. klassi poisi ema, kelle väitel poissi kägistati ja löödi jalaga näkku.

Orissaare gümnaasiumi direktor Peeter Hansberg ütles, et tegemist oli kolme poisi madinaga, milles üks sai nina veriseks ja arst tuvastas ka pigistamisjälgi. «Pigistamisjäljed tekkisid sellest, et üks võttis teise kaelahaardesse ja pani pikali nagu maadlemisel nii, et noormehel jäi natuke jälgi kaelale,» selgitas ta.

Direktori sõnul on kõigilt kolmelt võetud seletuskirjad ja peksjad on noomituse saanud.

Politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht ütles, et politsei kontrollib juhtunu asjaolusid ja veel pole selge, millist menetlust alustatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles