Virtsu-Kuivastu liinil sõidavad praamid vabagraafikus

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli / Postimees.

Raskete ilmaolude tõttu sõidavad Virtsu-Kuivastu liini praamid täna vabagraafikus, Triigi-Sõru liinil jäeti reisid üldse ära.

«Kuivastu-Virtsu liinil on toimunud regulaarselt kõik graafikureisid, seda vaid väikese hilinemisega, kuna parvlaeval Saaremaa läks esimese hommikuse sildumisega sadamasse kogunenud jää tõttu veidi rohkem aega,» teatas OÜ Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Virtsu-Kuivastu liinil jäid täna ära Regula täiendavalt planeeritud reisid Kuivastust kell 13.00 ja 14.20 ning Virtsust kell 13.45 ja 14.55. «Ofelia ja Regula andsid sellise tuule- ja jäätingimuste koosmõju juures alla. Kui liinidel oleksidki olnud vaid vanad laevad ilma Muhumaa ja Saaremaata, oleks liiklus mõneks ajaks täielikult katkenud,» tõdes Hiiuväin.

Triigi–Sõru liinil liiklust raskete olude tõttu ei toimu. Täna ära jäänud väljumised plaanitakse teostada laupäeval Sõrult kell 8.15 ja 14.00 ning Triigist kell 9.30 ja 15.30.

Heltermaa-Rohuküla liinil toimuvad sõidud graafikujärgselt. Värsket infot praamide liikumise kohta on võimalik saada Väinamere Liinide koduleheküljelt.

Ilmateate kohaselt puhub täna Väinamerel põhja- ja loodetuul puhanguti 20-25 m/sek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles