Kuum ananass

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuum ananass
Kuum ananass Foto: Jaan Heinmaa

Neljale

1 suur ananass
50 g mandlilaaste
1 apelsini riivitud koor
4–5 sl brändit
1 sl vedelat mett
serveerimiseks maitsestamata jogurtit või kohupiima
 

Koori ananass, lõika neljaks sektoriks, eemalda kõva südamik ja lõika sektorid viiludeks. Siis lao viilud ahjuvormi, raputa peale mandlilaaste ja apelsini riivitud koor. Sega brändi ja mesi ning nirista segu ananassile. Seejärel kata vorm pealt fooliumiga ja küpseta 190kraadises ahjus 25–30 minutit. Serveeri maitsestamata jogurti või kohupiimaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles