Pomerants ei soovi kantsler Krafti jätkamist

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune siseministeeriumi kantsler Märt Kraft.
Praegune siseministeeriumi kantsler Märt Kraft. Foto: Liis Treimann

Siseminister Marko Pomerants andis alates 1999. aastast siseministeeriumi kantslerina töötanud Märt Kraftile teada, et ei soovi tema jätkamist sellel ametikohal.

Pomerantsi hinnangul ei ole selles midagi ebatavalist, et ta kantsleri jätkamist ei soovi. «Selle tagant ei ole vaja midagi otsida. Inimene on tublisti 12 aastat oma tööd teinud ja minu meelest on loogiline, et keegi teine inimene võtab järgmiseks perioodiks selle ette.» Tema sõnul on muudatused vajalikud.

Krafti praegune viieaastane ametiaeg lõpeb jaanuaris. «Hetkel ei ole veel uut kantslerit välja vaadatud, otsin kandidaate,» lisas minister.

Märt Kraft sündis 1966. aastal Tartus. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli 1991. aastal majanduse erialal. Siseministeeriumi kantsleriks sai Kraft märtsis 1999. Enne seda töötas ta kaitseministeeriumis logistika asekantslerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles