Kuidas professorist tudeng sai

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilve Unt avas Tallinna arhitektuuri- ja disainigaleriis juubelinäituse. Kaubanduse juhtimist tudeeriv (TTÜ avatud õppesse saab avaldusi esitada 10. veebruarini) professor saab muuhulgas teada, kas tema disainitud rõivastel ka minekut on.
Vilve Unt avas Tallinna arhitektuuri- ja disainigaleriis juubelinäituse. Kaubanduse juhtimist tudeeriv (TTÜ avatud õppesse saab avaldusi esitada 10. veebruarini) professor saab muuhulgas teada, kas tema disainitud rõivastel ka minekut on. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Kunstiakadeemia moestilistika õppekava juht, järgmisel nädalal 60. sünnipäeva tähistav Vilve Unt otsustas taas koolipinki istuda, sest professorina teab ta hästi: inimene õpib kogu elu.

Eesti Kunstiakadeemia professorist Vilve Undist, kes äsja oma 60. sünnipäeva tähistas, sai mullu taas üliõpilane, sest asus Tallinna Tehnikaülikooli avatud õppes kaubanduse juhtimist tudeerima. Milleks niigi haritud inimesele veel üks kõrgharidus, sellest Unt kõnelebki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles