Politsei avaldas taksojuhi mõrvas kahtlustavate meeste fotod (5)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksojuhi mõrvas kahtlustatav.
Taksojuhi mõrvas kahtlustatav. Foto: PPA

Politsei palub infot Leedus kinni peetud kahe noormehe kohta, keda on alust kahtlustada taksojuhi tapmises Pärnumaal Sauga vallas.

Politsei palub kõigil, kes on pildil kujutatud mehi näinud, omavad infot nende viimase aja tegevuse kohta Eestis või on olnud nendega kontaktis, anda sellest teada telefonil 5341 7688 või 612 3000.

Samuti palub politsei ühendust võtta inimestel, kel on meeste suhtes pretensioone.

Pühapäeval, 31. jaanuaril kella 23 ajal sai politsei teate, et Pärnumaal on taksojuhilt röövitud sõiduk Mercedes-Benz ja seda juhtinud 65-aastase mehega ei ole õnnestunud ühendust saada.

Esialgsetel andmetel pidi taksojuht sõitma Pärnumaale Pulli külla. Politsei tuvastas, et sõiduk lahkus Eestist kella 22 paiku Ikla kaudu ja seejärel informeeriti kolleege nii Lätis kui ka Leedus.

1. veebruaril kella 11 paiku leiti Pärnumaal Sauga vallas Pulli küla lähedalt röövitud taksojuhi surnukeha.

Leedu politsei abiga peeti röövitud sõiduk Panevėžyse lähedal kinni. Sõidukis olid Eesti kodakondsusega 18- ja 20-aastane mees, kes alaliselt Eestis ei ela.

Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist röövimise eesmärgil ehk mõrva. Menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles