TV3 video: bussiõnnetuses viga saanud naine: tundsin tugevat lööki ja siis valu

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline bussiavarii Ida-Virumaal Rannapungerjal.
Traagiline bussiavarii Ida-Virumaal Rannapungerjal. Foto: Ida prefektuur

Ida-Virumaal hukkus ööl vastu esmaspäeva raskes liiklusõnnetuses bussijuht ning 13 inimest said vigastada. Bussiõnnetuses viga saanud reisija Natalja Peterburist rääkis «Seitsmetele uudistele», et mäletab kokkupõrget veoautoga hästi.

«Mäletan seda avarii hetke. Ma nägin seda kõike sekund enne. Kui see veoauto tuli, tundsin tugevat lööki ja siis oli valu,» meenutab traagilises bussiõnnetuses viga saanud reisija. «Ma tukkusin, aga juhtus nii, et just sel momendil avasin silmad ja nägin kõike,» lisab ta.

Kella ühe paiku öösel sai politsei teate, et Jõhvi-Tartu maantee 52. kilomeetril toimus reisibussi ja veoauto kokkupõrge. Bussijuht hukkus sündmuskohal, haiglasse viidi 13 inimest.

Liiklusõnnetus juhtus Tudulinna vallas Rannapungerja külas, kus esialgsetel andmetel Tartust Jõhvi suunal sõitev Leedu Vabariigi registreerimisnumbritega veoauto kaotas libedate teeolude tõttu juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus sõitis otsa Jõhvist Tartu poole sõitvale reisibussile. Bussis oli õnnetuse hetkel 19 reisijat ja kaks bussijuhti.

«Tunneme kaasa traagilises liiklusõnnetuses hukkunud bussijuhi lähedastele. Kuigi liiklusõnnetuse kõik täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse raames, on meil siiski alust arvata, et valesti valitud sõidukiirus võis olla õnnetuse põhjus,» tõdes Jõhvis politseijaoskonna juht Kalle Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles