Leedu autovargad tõid mulkidele Chicago koju kätte (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembris toimetasid samad Leedu autovargad Ülenurme eramu juures – üks mees muukis lahti Toyota Landcruiseri, sellal kui teine valvas relvaga välisukse juures. Relv oli meestel kaasas seegi kord.
Detsembris toimetasid samad Leedu autovargad Ülenurme eramu juures – üks mees muukis lahti Toyota Landcruiseri, sellal kui teine valvas relvaga välisukse juures. Relv oli meestel kaasas seegi kord. Foto: Kaader turvavideost

Politseiautode rammimine, tulistamine ja nelja tuule poole pagevate leedulaste tagaajamine koertega mööda metsi ja põlde – eilne hommik tõi kunagise linakasvatuskeskuse elanikele Chicago koju kätte.

Tartu lähistelt BMW X5 varastanud kolme tõelise professionaali jaoks moondus juba rutiiniks muutunud tegevus millekski ootamatult vastikuks. Kella poole üheteistkümne paiku oli Postimees ajakirjanik tunnistajaks, kuidas Abja vallas Sookülas talutasid viis politseinikku viimast kinni peetud leedulast alul mööda põlde, seejärel üle kahe oja ning toppisid ta sinivalgesse bussi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles