Turvatöötajad leidsid haiglast põgenenud teismelise

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S patrull
G4S patrull Foto: Liis Treimann

G4S turvatöötajad leidsid teisipäeval Tartus tänavalt kõndimas haiglariietes teismelise tüdruku, kes oli põgenenud haiglast.

Teisipäeval, 9. veebruari hommikul märkas G4S Tartu patrull baseerumiskohta sõites, et Ringtee tänaval jalutab haiglariietes tütarlaps. Kuna piirkonnas on olnud juhuseid, kus psühhiaatriakliiniku patsiendid on raviasutusest omavoliliselt lahkunud, siis pidasid turvatöötajad vajalikuks auto kinni pidada.

«Läksime tema juurde ja küsisime, kas ta on kuskilt haiglast jooksu pannud. Tüdruk vastas, et jah on küll,» rääkis üks turvatöötajatest. Lisaks selgus, et neiu on alaealine ja arvel psühhiaatriakliinikus.

Teismeline tüdruk oli olnud erakorralise meditsiini osakonnas ootejärjekorras ja soovis enda sõnul ühel hetkel  jalutama minna.

«Palusime tüdrukul meiega kaasa tulla ja toimetasime ta turvaliselt tagasi haiglasse,» ütles G4S turvatöötaja. Haiglas selgus, et tüdruk oli tagaotsitavaks kuulutatud. Juhtunust teavitati politseid ja G4S patrull jätkas oma tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles