Ülekäigurajal lapsele otsa sõitnud auto põgenes

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada. Pilt on illustratiivne.
Ülekäigurada. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Narvas põgenes sündmuskohalt sõiduk, mis sõitis ülekäigurajal otsa 14-aastasele tüdrukule. Päeva jooksul sai ülekäiguradadel viga veel kaks jalakäijat, üks 13-aastane ning üks 83-aastane.

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 15.10 ajal Narvas Hariduse tn 30 juures. Seni tuvastamata sõiduauto sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 14-aastasele tüdrukule. Sõiduk lahkus sündmuskohalt  ega teavitanud politseid juhtunud liiklusõnnetusest.

Tüdruk sai vigastada ja viidi Narva haiglasse.

Politsei palub kõigil, kes nägid seda liiklusõnnetust pealt, võtta ühendust telefoninumbril 51910809 või 612 3000.

Veel teiseski liiklusõnnetuses sai viga väike laps. Kella 16.25 ajal sõitis Tallinnas Õismäe tee 173 juures 43-aastane Aleksei sõiduautoga Opel Vectra otsa liiklusmärkidega reguleeritud ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 13-aastasele poisile. 

Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Kella 10.06 ajal toimus aga liiklusõnnetus Tallinnas Vana-Kuuli ja Liikuri tänavate ristmiku juures. Seal sooritas 35-aastane Anastassia sõiduautoga Toyota Corolla vasakpööret ja sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 83-aastasele Nikolayle.

Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles