Rõdult alla kukkunud väikelapse asjus pole kellelegi kahtlustust esitatud

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusjuhtum leidis aset selles Valgas Karja tänaval asuvas majas.
Õnnetusjuhtum leidis aset selles Valgas Karja tänaval asuvas majas. Foto: Liisi Ploom/Valgamaalane

Eile Valgas Karja tänaval teise korruse rõdult alla kukkunud väikelaps viibib hetkel Tartu Ülikooli kliinikumis haiglaravil, prokuratuuri teatel pole kriminaalasjas kellelegi kahtlustust esitatud.

Valgamaalasele eile vihje edastanud inimese sõnul kukkus Karja tänaval asuva kolmekorruselise maja ühisrõdult alla 10kuune laps. Politsei sai sellekohase teate kella 11.40 ajal. Laps toimetati haiglasse.

10kuuse rängalt viga saanud poisslapse vanaisa Vassili sõnul andis talle juhtumist teada tema naine, kellele omakorda helistas tütar, kes väitis, et laps on teiselt korruselt alla visatud.

«Seda, et laps ise ennast välja oleks veeretanud ja üle rõdu ääre kukkunud, ma ei usu. Ta oli korralikult kombinesooni riietatud ja magas. Ema kontrollis umbes kolm minutit enne juhtunu avastamist last, ja siis oli ta veel kärus. Tavaliselt magab poiss kolm tundi ühtejutti rahulikult. See ei ole lihtsalt võimalik. Keegi pidi ta sealt alla viskama,» kinnitas mees Valgamaalasele.

Politsei pole seda versiooni kinnitanud.

Loe lisaks: Väikelaps kukkus rõdult alla

Prokuratuuri pressiesindaja Ilmar Kahro ütles Postimehele, et laps viibib hetkel haiglaravil. «Politsei uurib juhtunut ning kõikide asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb ettevaatamatusest raske tervisekahjustuse tekitamist,» ütles ta.

«Kahtlustust kellelegi esitatud ei ole,» lisas Kahro.

Midagi enamat hetkel politsei ja prokuratuur lisada ei saa.

Valga haigla ravijuht Kristel Kivisild kinnitas, et eile õhtupoolikul toimetati stabiilses seisus väikelaps Tartu ülikooli kliinikumi.

«Laps on kliinikumi arstide hoole all,» ütles Tartu Ülikooli kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael.

Midagi enamat lapse tervisliku seisundi kohta haiglad kommenteerida ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles