Meest ähvardab joomakaaslase tapmise eest 15-aastane vangistus

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangla.
Vangla. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Prokurör taotles Viru maakohtus 2014. aasta kevadel Narvas tüli käigus kaaslase surnuks pussitamises süüdistatavale mehele 15 aasta pikkust vangistust, kuid kaitsja hinnangul pole mehe süü tõendatud.

Prokurör leidis, et Valeri Minajevile (51) tuleb tapmise eest mõista 14-aastane vangistus ning sellele liita juurde tema varasem kandmata üheaastane vangistus, ütles maakohtu pressiesindaja Jelena Muttonen ERR uudisteportaalile.

Koos Minajeviga oli kohtu all Mait Maasing (39), kellele prokurör taotles peksmise, röövimise, ähvardamise ja ebaseadusliku vabaduse võtmise eest kokku seitsmeaastast vangistust.

Minajevi kaitsja palus oma kaitsealuse õigeks mõista ning Maasingu kaitsja leidis, et tema kaitsealusele tuleks mõista leebem karistus kui nõudis prokurör.

Viru ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi tungisid Minajev ja Maasing 2014. aasta 5. mail Narvas 26. juuli tänaval asuva maja korteris oma joomakaaslasele kallale ja peksid teda, seejärel lõi aga Minajev meest noaga, mistõttu too kohapeal suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles