Otepää võõrustab Eesti linnade talimänge

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusad. Foto on illustratiivne.
Suusad. Foto on illustratiivne. Foto: ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA,

Otepää vallas toimuvad eeloleval nädalavahetusel traditsioonilised 32. Eesti linnade talimängud, kus võistleb ligi 400 sportlast 14 Eesti linnast.

Spordialadest on kavas murdmaasuusatamine, mäesuusatamine, meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe ja juhtide võistlus, teatas Otepää vallavalitsus BN-ile.

«Otepääl on aktiivne liikumine ja sport igati au sees ning talispordivõimalused Eesti parimad,» sõnas Otepää vallavanem Kalev Laul. «Võõrustame parimal moel 32. Eestimaa linnade  talimängudest osavõtjaid, soovime häid sportlikke saavutusi ning ootame kõiki Otepääle puhkama ja vaba aega veetma,» lisas ta.

Tuleva aasta 3.-5. märtsini toimuvad Valgas, Otepääl ja erinevates Valgamaa spordibaasides 13. Eestimaa talimängud, kuhu on maakondadest, valdadest ja linnadest osalema oodata üle 3000 sportlase.

«Käesoleva aasta linnade talimängud on heaks peaprooviks Eestimaa talimängude korraldamisel. Eestimaa Spordiliit Jõud tänab Otepää valda ja spordirahvast meeldiva koostöö ja talimängude hea läbiviimise eest,» lausus spordiliidu Jõud peasekretär Tarmo Volt.

32. Eesti linnade talimängud korraldab Eestimaa Spordiliit Jõud koostöös Otepää vallavalitsuse ja Valgamaa spordiliiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles