Fotod ja video: noored põrutasid Škodaga bussiootepaviljoni (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. veebruaril kella 23 paiku märkas tähelepanelik kodanik Tallinnas Hipodroomi juures kahtlase sõidustiiliga Škodat ning asus sõiduautot jälitama. Škoda juht sõitis lõpuks vastu lumevalli, kaotas sõiduki üle kontrolli ja põrutas otse vastu bussiootepaviljoni.

Škoda juht üritas bussirida kasutades ees liikuvast sõidukist mööda saada, kuid ebaõnnestunult, ja sõitis vastu äärekivi. Seda pealt näinud kodanikule tundus asi kahtlane ja ta otsustas Škodat jälitama hakata ning teavitas sellest ka politseid.

Sõit lõppes Paldiski maanteel Looga bussipeatuse juures, kus Škoda juht sõitis vastu vasakul teeääres olevat lumevalli ning kaotas seetõttu sõiduki üle kontrolli. Juht ei suutnud sõidukit teel hoida ning põrutas paremale teelt välja otse vastu bussiootepaviljoni. Õnneks inimesed sel hetkel bussiootepaviljonis ei viibinud.

Škodat jälitanud kodanikud võtsid juhilt ära autovõtmed ning takistasid tal koos kaasreisijaga sündmuskohalt lahkuda. Kohale tulnud politsei tuvastas autost kaks alaealist poissi, kellest üks, õnnetuse põhjustanud juht, oli alkoholijoobes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles