Fotod: EKRE toetajad kogunesid tõrvikurongkäigule

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Konservatiivse Rahvaerakonna noorteliikumine Sinine Äratus korraldas juba kolmanda tõrvikurongkäigu läbi Tallinna vanalinna.

Vabariigi sünnipäeva auks alustati kell 19 marssimist Vabaduse väljakult ning umbes tunni jooksul liigutakse mööda vanalinna, täpsemalt Raekoja platsini ja sealt edasi Pikka tänavat mööda Mere puiestee poole. Pärast rongkäiku, kell 21 toimub kõnekoosolek Vabadussõja Võidusamba jalamil.

«Tõrvik on valguse ja vabaduse sümbol, ning valgust ja vabadust on praegusel keerulisel ajal väga vaja. Rongkäigul saame näidata, et oleme oma Eesti üle uhked. Saame näidata, et meile on tähtis vabadus ja õigus ise oma elu üle otsustada,» ütles Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme.

EKRE teatel võtavad  Tallinna rongkäigust osa külalised Läti, Leedu, Poola, Soome ja Rootsi rahvuslikest noorteorganisatsioonidest. Korraldajate sõnul jagati välja 900 tõrvikut.

EKRE eelmised tõrvikurongkäigud on tekitanud avalikkuses teravat vastukaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles