500 g külmutatud või värskeid marju, kirsse vm
2 dl hapukoort
1 dl suhkrut
Marjane brüleevorm
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsta külmutatud marjad ühte suuremasse või nelja väiksemasse ahjuvormi. Jaota peale hapukoor ning tõsta 10 minutiks külmikusse tahenema. Puista magustoidule ühtlaselt suhkur. Eelkuumuta ahjugrill (või kui sul on kodus gaasil töötav „leegiheitja“, kasuta seda), tõsta vormid ahjurestile, nii et need oleks grillile võimalikult lähedal. Nelja-viie minuti pärast peaks suhkur sulanud olema. Tõsta vormid välja ning lase karamellil jahtuda. Serveeri kohe!