Rapla politseis ootab omanikku metsast leitud külmik

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmik. Foto illustratiivne.
Külmik. Foto illustratiivne. Foto: Ain Protsin

Praegu ootab Rapla politseijaoskonnas omanikku paarkümmend jalgratast, üks mobiiltelefon ja ka uhiuus külmkapp, mille leidis Keavast üks rattur.


«Meie eesmärk on, et politseisse hoiule toodud leitud asjad omaniku juurde tagasi jõuaksid ning selleks on vaja inimestele teada anda, et asjad, mis on kaduma läinud, võivad nii mõnigi kord olla hoiul politseis,» selgitas Rapla politseijaoskonna infojuht Kaire Soomets Nädalisele.

Viimase aja põnevam leid on aga kindlasti augustis Keava mägedest leitud uus külmkapp.

«Pole ju päris tavaline, et keset metsa seisab uhiuus alles kasti sees olev külmkapp,» nentis politsei infojuht.

Tema sõnul uuris politsei, kas külmkapp on seotud mõne varguse või muu politsei sekkumist või uurimist vajava juhtumiga, kuna midagi sellist ilmnenud pole, saab külmkapi omanik oma vara seda politseis piisavalt täpselt kirjeldades tagasi.

Tema sõnul on eriti suvel, kui inimesed käivad matkadel ning külastavad väliüritusi, väga tavaline see, et politseisse jõuab igasuguseid leide: käekotte, rahakotte, jalgrattaid, mobiiltelefone, pangakaarte, prille, kaelakeesid, ka dokumente.

Raplamaal tõid politseisse suure hulga «varandust» Rabarocki platsikoristajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles