Valitsus peab neljapäevase istungi Narvas

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsuse pressikonverents.
Valitsuse pressikonverents. Foto: Erik Prozes

Traditsiooniliselt igal neljapäeval Tallinnas toimuv valitsuse istung ja kabinetinõupidamine toimub sel neljapäeval hoopis Narvas.

Peaminister Taavi Rõivase sõnul keskendub valitsus väljasõiduistungil muude valitsuse laual olevate teemade kõrval sellele, kuidas toetada Ida-Virumaa inimesi ja ettevõtteid. «Valitsus keskendub väljasõiduistungil keskendub Ida-Virumaa inimeste ja ettevõtete toetamisele praeguses järsult langenud naftahindade ja Vene turu nõrkuse olukorras,» sõnas Rõivas pressiteate vahendusel.

Väljasõiduistungil ja kabinetinõupidamisel on fookus põlevkivisektoril. Muu hulgas tulevad arutlusele erinevad Ida-Virumaaga seotud teemad, näiteks erinevate riiklike tasude sidumine energia hinnaga, investeeringute toomine Ida-Virumaale ja töötukassa tegevused inimeste ümberõppele ning tööle aitamisel. 

Istungile järgneb pressikonverents kell 13.00 Tartu Ülikooli Narva kolledžis, kus osalevad valitsuskoalitsiooni erakondade esimehed. Tegemist on avaliku pressikonverentsiga, kus kõik huvilised saavad ministritele küsimusi esitada.

Lisaks istungile ja kabinetinõupidamisele on valitsuse liikmetel plaanis eraldi kohtumised oma valdkondades Ida-Virumaal. Peaminister Taavi Rõivas külastab Jõhvis Ida-Virumaa kutsehariduskeskust. Kultuuriminister Indrek Saar külastab elamusaasta raames Sillamäe kooli ja tulevast Narva Vaba Lava, rahandusminister Sven Sester maksu- ja tolliametiga esindajatega Narva piiripunktis, kaitseminister Hannes Hanso kohtub Kaitseliidu Narva malevkonna liikmetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles