Soome kohus mõistis viis eestlast narkokuritegude eest pikaks ajaks vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuringu läbi viinud Tamm tõdes, et kui eelkõige keskendutakse fentanüüli laialdasele levikule, siis tegelikult on jõudsalt kanda kinnitanud ka amfetamiin.
Uuringu läbi viinud Tamm tõdes, et kui eelkõige keskendutakse fentanüüli laialdasele levikule, siis tegelikult on jõudsalt kanda kinnitanud ka amfetamiin. Foto: Politsei

Soome Espoo kohus mõistis teisipäeval viis eestlast amfetamiini hankimise ja vahendamise eest pikaks ajaks vangi, veel üks sai karistuse kuritegudele kaasaaitamise eest.

Politsei konfiskeeris novembris 12 kilogrami amfetamiini, mis avastati Kanta-Häme maakonnas Loppis looduses asunud peidikust. Helsingis konfiskeeriti veel kaks kilogrammi, teatas Soome uudisteagentuur STT.

Kohus määras eestlastele pikad vanglakaristused raskete uimastikuritegude ja nendega seotud teiste õigusrikkumiste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles