Šokeeriv: see naine sai 14 liigsest kilost lahti rekordilise ajaga – saa teada, kuidas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Juba kaks päeva hiljem märkasin, et näen teistmoodi välja – nägu oli muutunud vähem ümaraks.  Nüüd, pärast 14 kilost vabanemist, on vanad riided mulle liiga suured!” jutustab Ivika (43). Loe intervjuud Ivikaga ja saa teada, kuidas tal õnnestus saleneda!

Kas soovid liigsetest kilodest kiiresti ja tervislikult vabaneda? Klõpsa SIIN!

– Milline oli teie varasem salenemiskogemus?

– Kunagi, nooruses, ei pidanud ma salenemise peale mõtlema, sest ma olin kõhn. Kuid viimasel ajal mõtlesin üha sagedamini sellele, et peaksin hakkama tõsiselt tervislikku eluviisi harrastama. Olin kahe aastaga väga palju kaalus juurde võtnud. Lausa nii palju, et ma pidin hoolega mõtlema, mida ja kuidas selga panna, et oma ümarust varjata! See muutus järjest raskemaks. Hakkasin juba mõtlema, et ei jää üle midagi muud kui hakata kandma paksudele mõeldud riideid...

– Kuidas te saite teada Stockholmi dieedist?

– Dieedist sain teada sõbrannalt. Ta jutustas mulle ühest väga tõhusast dieedist, mis on aidanud paljusid tuntud inimesi. See oli Stockholmi dieet. Olin selle dieedi kohta juba varem internetist lugenud – olin näinud reklaame ja lugenud tagasisidet. Aga see tagasiside tundus mulle ausalt öeldes kunstlik, mitte päris... Kuid sõbranna lugu ja tuttavate inimeste head tulemused veensid mind, et see dieet sobib ka mulle. Seetõttu heitsin kahtlused kõrvale ja liitusin samal päeval Stockholmi dieediga!

– Kuidas õnnestus dieedi järgimine?

– Alustasin dieediga kohe, järgmisel päeval pärast tellimist. Nii imelik kui see ka ei tunduks, aga dieedi ajal paranes mu enesetunne ja mul oli kogu aeg väga palju energiat. Igal hommikul ja õhtul kaalusin ma ennast ning panin näidu kirja. Juba pärast kaht päeva hakkasin märkama esimesi tulemusi – peeglisse vaadates nägin, et näen välja teistmoodi! Põsed olid muutunud õhemaks ja nägu vähem ümaraks. Nüüd, pärast 14 kilost vabanemist, on vanad riided mulle liiga suured, seepärast ostsin uued!

– Mida te soovitaksite teistele, kes soovivad samuti saledat keha?

– Kui sa tahad hea välja näha, soovitan südamest Stockholmi dieeti. Selles ei ole midagi rasket, kõik on üsna lihtne ja kerge. Registreeru ja proovi järele!

Kas soovid liigsetest kilodest kiiresti ja tervislikult vabaneda? Klõpsa SIIN!

Selleks et kaitsta teavet andnud isiku õigust eraelu puutumatusele, on isiku identiteeti muudetud ja piltidel on illustreeriv iseloom.

Copy
Tagasi üles