Otseülekanne konverentsilt «Uimastid, kuritegu ja karistus – kuhu tõmmata piirid?»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees teeb otseülekande 7. ja 8. märtsil toimuvalt narkokriminaalpoliitika konverentsilt «Uimastid, kuritegu ja karistus – kuhu tõmmata piirid?». Konverents algab kell 9.30.

Tallinna Ülikoolis toimuvale konverentsile on kutsutud narkomaania teemaga seotud õiguskaitseasutuste (politsei, prokuratuur, kohus, vangla, kriminaalhooldus) töötajad, tervise ja sotsiaalvaldkonna praktikud, poliitikud, teadustöötajad ning kodanikuühiskonna esindajad.

Konverentsil võtavad sõna justiitsminister Urmas Reinsalu, professor David Bewley-Taylor Swansea ülikoolist (Suurbritannia), professor John Strang King’s College Londonist (Suurbritannia), Euroopa narkootikumide ja narkomaania seirekeskuse esindaja Brendan Hughes ja Hulli ülikooli prof Richard Hammersley.

Oma riigi uimastipoliitika kogemusi tutvustavad Šveitsi, Taani, Norra, Portugali, Saksamaa, Hollandi ja Rootsi eksperdid. Konverentsi lõpetab debatt uimastipoliitika valikutest, kus osalevad Tervise Arengu Instituudi direktor Maris Jesse, Põhja ringkonnaprokuratuuri juht Taavi Pern, riigikogu liige Vilja Toomast ja ökonomist Hardo Pajula.

Konverentsi esimene päev keskendub uimastipoliitikale laiemalt, teisel päeval on fookus sõltlaste kohtlemisel õiguskaitsesüsteemis.

Konverentsi päevakava on leitav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles