Sel nädalal toimub Postimehe veebiristsõnadele auhinnamäng. Kuidas osaleda? Lahenda kõik selle nädala ristsõnad esmaspäevast pühapäevani ja seejärel saada vastused meiliga aadressil veebiristsona@postimees.ee

Auhinnamäng on kaheosaline: esmaspäevast laupäevani pärast iga ristsõna lahendamist õige lahenduse korral saab lahendaja täidetud ristsõna kohal teate, tavaliselt on selleks "Tublilt täidetud!". Auhinnamängu nädalal ilmub vastava teatena aga kolmetäheline täheühend. Kokku ilmub kuus erinevat kolmetähelist ühendit, nt esmaspäeval UST, teisipäeval REL, kolmapäeval RIA, neljapäeval EOO, reedel ATI ja laupäeval IVS. Lahendaja ülesanne on neist ühenditest moodustada sõna, mis ongi auhinnamängu esimese osa vastuseks. Toodud näites oleks vastussõnaks RELATIIVSUSTEOORIA.

Teise osa vastuseks on pühapäevase suurema, pildiga ristsõna lahenduslause. Iga mängus osaleja saab valida, kas osaleb mõlemas mängu osas või ainult ühes. Auhinnad on mõlemale mängu osale eraldi. Mõlema mänguosa auhinnaks on ristsõnakogumik "Krüptomaania 2" ja Postimehe meene. Lahendusi on võimalik saata kuni esmaspäevani, 14. märtsini kell 11:50. Samal päeval toimub auhinnavõitjate loosimine ning võitjate nimed avaldatakse pärast loosimist vastavas veebiartiklis. Võitjatele antakse teada meili teel, kuidas nad oma auhinnad kätte saavad.

Auhinnamängu nädalal on ristsõnade kommentaarid suletud. Veebiristsõnade auhinnamäng toimub iga kuu esimesel täisnädalal. Head lahendamist ja loosiõnne! 

Copy