Laar: Savisaar ei tohiks erakonda ja linna juhtida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu juhi Mart Laari hinnangul ei tohiks pärast kapo avaldatud faktide teadasaamist kellelgi olla kahtlust, et inimene, kes küsib välisriigi võimuesindajalt raha, et sellega varjatult maksta partei võlgu, ei tohiks juhtida riigikogus esindatud erakonda ja Eesti pealinna.

Laar lisas, et kindlasti ei sobi selliselt käitunud inimesele juhtida Eesti pealinna, mistõttu kutsub IRL kõiki Tallinna linnavolikogu saadikuid andma allkirja avaldusele Savisaare umbusaldamiseks.

Laar toonitas, et ta pole poliitikas esimest aastat ja ta teab, et Keskerakonna volinikel on raske toetada iseenda poolt ametisse usaldatud linnapea umbusaldamist.

«Loodan, et nende silmad pole päris pimedad ja nad näevad, mis on sündinud,» sõnas Laar.

IRLi juhi hinnangul näitavad Jüri Ratase, Ain Seppiku ja Kalle Laaneti avaldused, et Keskerakonnas on inimesi, kes suudavad ise järeldusi teha, mis omakorda näitab, et Keskerakonnas ei ole kõik veel kadunud.

«Et poliitiku eetika erineb vargapoisi omast ning on ka tähtsamaid asju, kui iga hinna eest võimu hoida, et kõik ei ole Eesti poliitikas ostetav ja müüdav,» loetles Laar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles