Repliik: tuult tiibadesse, «Kalevi naised»!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verni Leivak.
Verni Leivak. Foto: .

Nõustugem: majandussurutises ja koondamisteadete all ägaval Maarjamaal on nalja napilt. Üsna näruses seisus on huumori olukord siinmail tegelikult olnud juba aastaid, mistõttu novembris Kalev Spordi kanalil jooksma hakkava kodumaise naljaseebi «Kalevi naised» eel on ootused juba ette kõrgeks kruvitud.

Seda enam, et Venezuelast sisseostetud originaalstsenaarium on kohandatud Eesti oludele vastavaks ning tõtt-öelda mõjub juba seegi tõik oma absurdsuses koomiliselt. Usku lisab, et tegelaskujusid on kehastama kutsutud näitlejad, kes varemgi koostööd teinud, lausa sõpruskonna moodustavad ja kelle naerutamisoskustes ning huumoritajus kahelda ei maksa.

Võtted pole veel alanudki, kuid pisut ettevaatlikuks teeb produtsent Kristian Taska väljaöeldu - et stsenaarium on kirja pandud tõsimeelse draamana. Peaasi siis, et lavastaja Ingomar Vihmar nalja maksku mis maksab välja pigistama ei hakka. Nali on ju naljakas vaid siis, kui seda tõsimeelselt tehakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles