Narvas suri tüdruk vannitoas ilmselt vingumürgitusse (2)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Narvas Võidu tänaval leiti täna hommikul korteri vannitoast surnuna 15-aastane tüdruk, politsei ja meedikud kahtlustavad surma põhjusena gaasiboilerist põhjustatud vingumürgitust.

Vanemad leidsid oma tütre elutu keha vannitoast kella 10 paiku hommikul. Sündmuskohale saabunud päästjad mõõtsid vannitoas kõrge vingugaasi taseme.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest. Viru ringkonnaprokuratuuri esindaja sõnul selgitab tüdruku surma täpse põhjuse välja ekspertiis, kuid praegu peavad uurijad kõige tõenäolisemaks, et neiu suri gaasiboilerist põhjustatud vingumürgituse tõttu.

Narva Võidu 9 korteriühistu esimees Irina Obidina ütles venekeelsele Postimehele, et hoone gaasiseadmete ohutust kontrollitakse regulaarselt ning ühistul on sõlmitud selleks leping firmaga Fiesna. Ühistu juht ei osanud öelda, millal viimati selline kontroll majas läbi viidi. «Mind ei olnud sel ajal ennast kohal,» märkis ta.

Fiesna juhataja Sergei Nikolajev selle hoone gaasiseadmete kontrollimist ei kommenteerinud. «Mulle pole keegi helistanud, midagi rääkinud ja ma ei tea absoluutselt mitte midagi,» ütles ta.

Tegemist on juba teise samalaadse juhtumiga Eestis viimastel päevadel.

Eile juhtus Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvas kortermajas raske õnnetus, mille ohvriks laps. Põhja prokuratuuri kinnitusel kutsuti pühapäeva õhtul kiirabi Tallinnas Erika tänaval asuvasse kortermajja, kuna lapsevanemad olid leidnud vannitoast teadvusetult oma 6-aastase poja.

Kohale saabunud kiirabibrigaad viis poisi raskes seisus haiglasse ja esialgsel hinnangul on poisi terviserikke põhjuseks gaasiboilerist tingitud vingumürgitus.

10. jaanuaril suri Erika tänaval sama kortermaja teises püstakus 11-aastane laps vingumürgituse tagajärjel.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles