Raivo Susi pakkus 100 000 dollarit, aga jäi vahi alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehel õnnestus teha foto Moskva linnakohtu ukse vahelt enne vahi alt vabastamise arutamise algust. Raivo Susi on näha istumas saali tagaosas asuval tele-ekraanil.
Postimehel õnnestus teha foto Moskva linnakohtu ukse vahelt enne vahi alt vabastamise arutamise algust. Raivo Susi on näha istumas saali tagaosas asuval tele-ekraanil. Foto: Jaanus Piirsalu

Venemaal spionaažis süüdistav Eesti lennundusärimees Raivo Susi pakkus eile Moskva linnakohtule vahi alt pääsemise kautsjoniks 100 000 dollarit, kuid kohus lükkas taotluse tagasi.

Igasugust spioneerimist kategooriliselt eitava Susi vahistamise asjaolude ja põhjuste kohta on endiselt teada väga napilt. Postimehel õnnestus teada saada, et vahistamispäeval oli Susi teel Tallinnast ühte Kesk-Aasia vabariiki. Moskvas pidi Susi vahetama lennukit ning Šeremetjevo transiitsoonis peeti ta kinni. Pärast kinnipidamist sai ta õiguse ühele telefonikõnele, mille ta tegi abikaasale, kellele teatas napilt, et FSB on ta kinni pidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles