Simson: Edgar Savisaarele esitatud kahtlustused kahjustavad erakonna mainet (5)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadu Must ja Kadri Simson Keskerakonna kongressil.
Aadu Must ja Kadri Simson Keskerakonna kongressil. Foto: Liis Treimann

Riigikogu keskfraktsiooni esimees Kadri Simson teatas, et kahtlustused, mis prokuratuur on Keskerakonna juhile Edgar Savisaarele esitanud, kahjustavad erakonna mainet.

Simson pöördus enda sõnul Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali poole taotlusega, et peasekretär ja erakonna keskkontor annaksid partei juhatuse liikmetele kiiremas korras informatsiooni ja selgitusi küsimustele, mis puudutavad MTÜ-le Eesti Keskerakond esitatud kahtlustusi.

Savisaare rivaal viimasel parteikongressil märkis, et ajakirjanduse andmetel on prokuratuur kahtlustuse Keskerakonnale üle andnud enam kui 24 tundi tagasi, kuid paraku pärineb juhatuse liikmete senine info ajakirjandusest. «Erakonna peasekretär peab hiljemalt järgmises juhatuses, mis toimub teisipäeval, juhatuse liikmetele informatsiooni jagama,» lausus Simson.

«On iseenesest mõistetav, et kahtlustused, mis on Edgar Savisaarele esitatud, on äärmiselt tõsised ning kahjustavad nii tema enda kui ka erakonna mainet. Kuid nagu ka teiste juhtumite puhul, tuleb siin lähtuda süütuse presumptsioonist,» lisas Simson.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles