Savisaar: kohtun Moskva linnavalitsuse inimestega (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänahommikuse Tallinna rongiga Moskvasse saabunud Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles Postimehele, et peale loengu pidamise kohtub ta Moskva linnavalitsuse inimestega. 

Täpsustavale küsimusele, kellena ta Moskva linnavalitsuse inimestega kohtub, vastas peatatud volitustega Tallinna linnapea: «Edgar Savisaarena».

Muude poliitiliste kohtumiste kohta ei öelnud Savisaart midagi. Postimehe hinnangul tal polegi neid Moskvas plaanis, sest Moskva poliitilisele eliidile ei paku Savisaar enam erilist huvi.

Savisaar ütles, et tema peamine eesmärk Moskvas on siiski esinemine loenguga Moskva ülikoolis. Ametlikult Tallinna linnaarengutele pühendatud loeng toimub homme pärastlõunal Moskva ülikooli politoloogia teaduskonnas.

Savisaart Moskvas saatev noor abistajanna ütles Postimehele, et loeng «puudutab Tallinnat, aga mitte ainult».

Savisaarel ei olnud Moskva Oktoobri vaksalis mingit ametlikku vastuvõttu. Talle oli vastu tellitud väikebuss ratastoolis invaliidide veoks. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles