Pentus-Rosimannus tahab selgitust tema nime Autorollo laenutaotlusesse sattumise kohta (9)

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus-Rosimannus.
Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Mihkel Maripuu

Eksminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul ootab ta selgitust, kes ja mis õigusega on kasutanud tema nime Autorollo laenutaotluses. 

Pentus-Rosimannuse sõnul pole ta kunagi andnud pangale õigust kasutada tema nime tema isa ettevõtte Autorollo tegemistes. Seetõttu ootab ta selgitust, kuidas tema nimi laenutaotlusesse sattus.

«Kui reporter Berendson (Postimehe uuriva toimetuse ajakirjanik Risto Berendson - Pm) oleks küsinud enne selle kallutatud loo trükkimist minu kommentaari, oleksin saanud juba eelnevalt öelda, et ma pole kunagi andnud pangale õigust kasutada oma nime minu isa ettevõttega seotult ja seda pole mult ka kunagi küsitud. Kes ja mis õigusega on selles Postimehe poolt trükitud ilma allkirjata paberis minu nimele viidanud, sellele ootan ka mina selgitust.»

Postimees avaldas täna riigiasutuse KredEx dokumendid, kus Autorollo laenutaotluses viidatakse laenusoovija Väino Pentusele kui riigikogu liikme Keit Pentuse isale. 

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles