Töötus ohustab kõige vähem lendureid ja matemaatikuid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Liis Treimann / Postimees

Töötukassa andmetel on kutse-, eri- ja kõrgharitud inimestest kõige enam töötuid tootmist ja töötlemist õppinute seas, kõige vähem aga matemaatika ja statistika ning lennundusharidusega tööjõu hulgas.

Töötukassa analüütik Kristi Villsaar rääkis, et kuna konkreetsed erialanimetused varieeruvad koolide ja aastate lõikes, siis peab töötukassa arvestust eriala valdkonna kohta, vahendas ERR Uudised.

20. detsembri seisuga oli kõige vähem ehk 34 registreeritud töötut lennundusharidusega ning järgneb matemaatika ja statistika 70 töötuga. 85 töötut on oma eriala valdkonnaks märkinud ajakirjanduse ja suhtekorralduse ning 100 töötut on korrakaitse ja päästeteenistuse valdkonnas koolitatute seas.

Alla viiesaja töötu oli ka iluteeninduses, merenduses ja laevanduses, sotsiaal- ja käitumisteadustes ning loodus- ja täppisteaduses koolitatuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles