Erika tänava korteris raske vingumürgituse saanud 6-aastane poiss suri haiglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kortermaja, kus on selle aasta jooksul arvatavalt gaasiboileri tõttu juhtunud juba kaks rasket õnnetust.
Tallinna kortermaja, kus on selle aasta jooksul arvatavalt gaasiboileri tõttu juhtunud juba kaks rasket õnnetust. Foto: Erik Prozes

Lastehaiglas suri kuueaastane poiss, kes möödunud nädalal Põhja-Tallinnas Erika tänava kortermajas arvatavasti gaasiboilerist vingumürgituse sai ja koomasse langes.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich kinnitas Postimehele, et poiss on kahjuks surnud. 

13. märtsil juhtus Erika tänaval asuvas kortermajas gaasiboileri tõttu raske õnnetus, mille ohvriks laps. 

Põhja prokuratuuri kinnitusel kutsuti 13. märtsi õhtul kiirabi Tallinnas Erika tänav 6 asuvasse kortermajja, kuna lapsevanemad olid leidnud vannitoast teadvusetult oma 6-aastase poja. Kortermajas on gaasiboilerid.

Kohale saabunud kiirabibrigaad viis poisi raskes seisus haiglasse ja esialgsel hinnangul oli poisi terviserikke põhjuseks gaasiboilerist tingitud vingumürgitus.

Prokuratuur alustas asjaolude kontrollimiseks ka kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb ettevaatamatusest raske tervisekahjustuse tekitamist.

10. jaanuaril suri sama kortermaja teises püstakus 11-aastane laps vingumürgituse tagajärjel. 

Loe lisaks:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles